OmrumSohbet.Com Paylaşım Platformu

CS 1.6 Zombi Modu Sunucusu Arıyorum

Başlatan BlazeHunter77, Tem 26, 2026, 11:30 öö

« önceki - sonraki »

BlazeHunter77

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir tekrar Counter-Strike 1.6 oynamaya başladım ve bu kez klasik Public yerine farklı bir oyun modu denemek istiyorum. Özellikle Zombie modunu seviyorum ve Türkiye'de aktif oyuncuların bulunduğu, düzenli olarak oynanan iyi bir sunucu arıyorum. Daha önce birkaç sunucuya girdim ancak çoğunda oyuncu sayısı çok azdı veya sunucular aktif değildi. Bu yüzden yeni bir yer bulmak istiyorum. CS 1.6 zombi modu sunucularını toplu olarak görebileceğim ve aktif olanlar arasından seçim yapabileceğim güncel bir liste veya site bilen var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

DarkVortex77

Selam. Ben de Zombie modunda oynamak istediğim zaman sunucu bulmak için CS 1.6 zombi modu adresindeki listeye bakıyorum. Burada farklı CS 1.6 zombi modu sunucularını bir arada görebilir ve sana uygun olanları daha kolay seçebilirsin. Özellikle yeni sunucular keşfetmek istediğinde oldukça pratik oluyor. Ben birkaç farklı Zombie sunucusunu bu liste üzerinden buldum ve aralarından aktif oyuncuların olduğu seçenekler de çıktı. Eğer Counter-Strike 1.6 içinde klasik modlardan sıkıldıysan ve farklı bir oyun deneyimi arıyorsan, Zombie modundaki sunuculara göz atmanı tavsiye ederim. Bence aradığın sunucuyu bulmana yardımcı olabilir.

BlazeHunter77

Çok teşekkür ederim. Tam olarak aradığım şey buydu. Uzun zamandır aktif bir Zombie sunucusu bulmaya çalışıyordum. Verdiğin listeyi inceleyip birkaç farklı sunucuyu deneyeceğim. Umarım uzun süre oynayabileceğim güzel bir CS 1.6 zombi modu sunucusu bulabilirim.