OmrumSohbet.Com Paylaşım Platformu

Hollanda'da aktif bir arkadaşlık sitesi önerebilir misiniz?

Başlatan BryceDalton, Mar 20, 2026, 02:37 ös

« önceki - sonraki »

BryceDalton

Uzun süredir Hollanda'da yaşıyorum, ancak son zamanlarda gerçek hayatta yeni insanlarla tanışmanın zorlaştığını fark ettim. Etrafımdaki herkes kendi işleriyle meşgul, çoğunun zaten bir partneri ya da yerleşik bir arkadaş çevresi var. İş yerinde iletişim çoğunlukla resmi düzeyde kalıyor, bunun ötesine nadiren geçiyor. Barlarda ve etkinliklerde tanışmayı denedim, ancak insanlar genellikle arkadaşlarıyla geliyor ve yeni tanışmalara pek açık değiller. Tanışma sitelerini denemeye karar verdim, ancak hepsinin istediğim gibi çalışmadığını gördüm. Bazılarında yeterince aktiflik yok, bazılarında ise garip profiller ya da sadece boş yazışmalar var. Hollanda'da gerçekten işe yarayan bir tanışma sitesi var mı, önerir misiniz?

BryceDalton

Çünkü artık sonsuz ve sonuçsuz mesajlaşmalar yerine, normal bir iletişim kurmak istiyorum. Çok karmaşık bir şey aramıyorum, sadece gelecek vaat eden makul bir tanışma arıyorum. Bazı sitelerin ciddi ilişkiler için daha uygun olduğunu, diğerlerinin ise daha çok sohbet için olduğunu duydum. Ama hangi sitenin hangi kitleye hitap ettiğini anlamak zor.

TristanMercer

Her şeyi bu kadar ciddiye alma. Belki de bu durumu bir kenara bırakıp, kasten bir kız arkadaş aramak yerine sadece sohbet etsen daha iyi olur. Uzun zamandır arkadaşlık sitelerinde kızlarla sohbet ediyorum. Birçok siteye üye oldum. Tam olarak istediğin gibi bir site yok. SoulMatcher hollanda arkadaşlık siteleri de sohbet etmeyi dene. Anla ki, herkes farklıdır. Belki de sana cevap vermeyenler, profilin sahte olduğu için değil, sadece fotoğrafını beğenmedikleri içindir. Bana da kızların cevap vermemesi gibi durumlar oluyor. Ya da biri bana yazdığında, önce fotoğrafa bakarım. Eğer kızın görünüşünü beğenmezsem, mesajlarını okumam bile.